Middag i Patong

120215

Världen är egwntligen väldigt liten och det är roligt att möta upp vänner när vi ändå befinner oss i samma land på andra sidan jorden. Idag kom min vän Emma för att bo hos mig under sin resa i Asdin. Vi hyrde moped och åkte till Patong för att möta våra andra vänner Danijela com jobbar i Kata och Carolina som är här på semester. Det roliga är att vi alla jobbade ihop på Kreta i somras ! Så en mini-reunion ! 


Emma och jag åkde in tidigt och tog en kaffe på Bangla Road och tittade på folk. Se hur de står på rad, redo med sina lappar om att försöka locka dig till ping pong show. 
Vi hade sedan en trevlig middag på en Italiensk restaurang och pratade gamla minnen och nya erfarenheter inom Ving-livet. 
 
 

Street Food

080215

Något jag älskar med Thailand är all gatumat du kan köpa från dreas "serverings mopeder". Mellan Kamala och Patong står det varje kväll en lång rad med mopeder efter havet. När Sara och jag var påväg på biobesök gjorde vi ett middagstopp då vi gjorde ett litet knytkalas. Lukten av grillat, stimm av folk och ljudet av vågorna som slår mot stenarna. 


Bästa chipsen någonsin !! 

XD Theater