10 Sanningar

280213

1. Jag klarar min inte längre än en helg utan min eltandborste. Jag kan ibland borsta tänderna i evigheter eftersom jag tycker om att ha en fräsch mun och vill inte pussas med någon som inte bryr sig om sin.

2. Varje natt kryper jag ner bredvid min dator och är stora sked med min kudde.

3. Jag älskar att dansa när ingen ser och skrik/sjunger till högmusik i bilen. Jag lovar att aldrig söka till Idol.

4. Jag kan inte bli brun, utan är laxrosa/röd, vare sig jag varit i solen eller om det är varmt för mig. Om jag skulle ha en brun nyans är det med hjälp av randig utan sol, vilket inte blir så bra. 

5. I Sverige var min söndagsmorgon sysselsättning att kolla på Disney dags och halvsova. 

6. Jag älskar mat ! Men är usel i köket. När jag tänker tillbaka i skolan tycker jag synd om Henk som var min partner i hemkundskapen, han fick alltid diska. 

7. Jag städar gärna på natten, spelar hårdrocksklassiker på högvolym och går i klackar. 

8.Jag är en givmild person, förutom när det gäller godis och sprit.

9. Jag älskar högklackade skor och väskor. Mitt motto är att man aldrig kan äga för många par skor. Dock står de mest på hyllan och är fina för jag får lätt ont i fötterna.

10.  Det är skillsmässa om någon har öppnat min Ben & Jerry's glass. 


You are like a fairytale world that's come to real life. In such a short time you've become one of my favorite places.

270213

Idag börjar vi räkna baklänges och vänder på termen, "sex månader kvar tills Emma kommer tillbaka till Svergie". Tiden har sprungit förbi och det har hänt så mycket, och mycket mer kommer ! Jag har hunnit göra stopp i toaletten, för gudskull ersätt inte med hushållspapper när toapappret är slut när du är i Amerika ! Blivit påkörd i skidbacken, bakifrån.. Kört fel med GPS fler gånger än vad mina fingrar räcker till att räkna med. Det som varit bra med det är att jag sett nya vägar och områden jag inte hade upptäckt annars. Gått på fler än 23 biofilmer och bogserat bilen.

Jag har inte haft någon hemlängan än, och börjar redan stressa upp mig för vad mitt nästa steg ska bli i livet. Eftersom dessa sex månader redan gått så fort, tvivlar jag på att dessa kommer gå långsammare. Jag ser framemot alla upptåg jag kommer stöta på ! Bring it on.