L.A

070913, Dag 5

Vi fikade i Laguna Migel på Starbucks med Maria Montazami. Hon är lika varm och trevlig i verkligheten som på tv. Hon verkligen sin tid för oss och vi fikade i närmare två timmar ! Hon frågade saker om oss, lyssnade uppmärksamt ochberättade även om sina framtidsplaner, med det nya vinet,tv serien Maontazami med vänner och renoveringen till hennes walk in closet. Så undar ni säker HUR i hela världen fick vi möjligheten att fika med denna svenska hollywood frun ?! Jo, Elinor hon fixar hon ! Hon hade mailat Marias assistent Anna, och berättat att vi var i LA och undrade om Maria hade en lucka fri i sin kalender, vilket hon hade för oss ! En super trevlig förmiddag i LaLa-Land ! 
 Efter fikan styrde vi Mustangen till Venice Beach. Där hyrde vi cyklar och åkte längst stranden, bort till Santa Monica Pier. Underbaaaaaart !! Säg att ni bor på något hostel i området och ni får ner priset på uthyrningen, när de ställde frågan till mig om hostel log jag stort, sa att jag är svensk, tog av mina sollasögon så de såg mina blågröna ögon och sa ja. De bara nickade och godtog det svaret och ställde inga fler frågor. Love to be Swedish in America !

Cykeluthyrningen vi hyrde av ! (ligger i hörnet till höger, gul skyllt)


 

Världen är SÅ JÄVLA LITEN !! Vi stötte på Louise, Emelie, Julia och Victoria. Alla också Au Pairer i Boston

Vi gjorde ett perfekt avslut i LA. Vi köpte biljetter till The Abba Fest i Hollywood Bowl på kvällen, hade picknick och tittade på folk. Showen var suverän !! Man mådde bara gott och var så lycklig att man bara ville börja gråta för lyckan blev så total. "You can dance, you can jive. Having the time of your life"