Vad händer i ditt liv Emma ?

Jag tänkte berätta lite om vad som har hänt i mitt liv den senaste veckan. 

Fredag 250113
Sleep over hemma hos Rebecca. Hon hade alla sina tre barn själv under helgen så jag ville vara ett moraliskt stöd och torka svetten från hennes panna, haha. Allt gick jättebra, och vi hade fredagsmys med chips, svensk dipp och popcorn.



Lördag 260113
Rebecca gjorde goda Svenska pannkakor till frukost. Sedan mötte vi upp Sandra & Lena på Brewed Awakenings i Hingham Downtown för lunch. Sandra var tillbaka från sin resemånad så vi fick höra allt om den!
" Fick lite sex and the city känsla när vi satt där, fyra tjejer i USA , på ett café.Lite oklart vem som var vem bara, men slutade med att Emma som är mest lik Carrie ändå fick bli Samantha pågrund av deras personligheter Hahha!! " - Rebecca Rydberg


På kvällen hade vi middag hos Lena. Vi gjorde hemgjord pizza och jag hann säga många fula ord innan jag fick degen.. En pizza med kycking och bacon, och den andra med tonfisk med champinjoner. Mozzarella sallad, mums det var så gott. Vi hamnade i total matkoma och jag hann somna innan filmen ens hade börjat. 



Söndag 270113
5 MÅNADER I USA !!! 
Vi lagade brunch hos Lena på morgonen innan vi klämde in oss i hennes bil och åkte till Hingham Shipyard för bio , Django Unchained, mycket bra film ! Efter filmen gick vi till Red Mango och tog en smoothie. På kvällen sedan träffades i igen på Shipyarden och hade Bye-bye-middag för Sandra och Amanda som åker hem på Beer Works. 

Måndag 280113
På kvällen hämtade Sandra, Lena, Rebacca & Amanda mig och vi åkte till Hanover för att äta trerätters middag på Papa-Razzi, som Amandas värdepäron bjöd oss på, tack så mycket !! Maten var jättegod ! 



Tisdag 290113
Lunchade jag, Rebecca, Amanda & Kajsa på Wahlburgers. 
På kvällen sedan åkte jag,Sandra, Amanda,Rebecca och Lena till TD Garden på NHL match !! 
Grym match, gratis mat, energi och seger ! Kvällen kunde inte bli bättre !! 



Onsdag 300113
Hjälpte Sandra att packa väskan på förmiddagen. Gosh vad saker man hinner samla på sig på ett år i USA !! 

Torsdag 310113
American pancakes frukost tillsammans med Kajsa, Sandra & Amanda. Myspys ! 
Jag har även tittat på Torka aldrig tårar utan handskar. Så bra !! Blev även glatt överaskad när jag ser att de filmat i Arvika, på mitt gamla gymnasium Solberga.