L.A

050913, Dag 3

På morgonen ringde vi till Warner Brothers Studio och bokade VIP biljetter och komma och kolla på deras studios. Boka alltid biljetter !! Jag tycker det var en himla bra kombination att gå både på Universal och Warner. De båda områderna hade helt olika saker att visa ! Universal är mer som en fun park, sedan får man åka i en lång golfbil och se olika filminspelningsplatser. På Warner Brothers åkte vi med en egen guide på en grupp av 6-8 personer och det hela blev mer personligt. Med de nya kundskaperna från dagen innan blev denna dag väldigt givande när man förstår hur saker och ting går till. Vi klev av golfbilen och fick se inspelningsplatser, och även gå in i vissa studios. Jag blev helt lyrisk när vi klev in på Rammer Jammer från Hart of Dixie ! Dock fick man tyvärr inte ha med kameran in på bland annat där, eller flickornas sovrum från Pretty Little Liars, eftersom det ska komma nya säsonger och man lägger upp allt nu på internet och kan då avslöa saker från ny rekvesita osv. 









Byggnaderna har aldrig några namn på sig, utan de använder sig av nummer. Eftersom de kan använda byggnaderna som fronter i olika scener i tvserier och så vidare, så sätter de bara på en skyllt om scenen kräver det. Smidigt, och fiffigt ! 




Vi gjorde ett stop vid en konstgjord sjö, där skulle de spela in Hart of Dixie senare under dagen !! Självklart att jag passade på att slå mig ner vid lägerelden. Jag längtar tills jag ser detta avsnitt på tv:n och kunna tänka tillbaka att " Jag har också suttit där ".



Huset är inte av riktigt tegel, utan har en "tapet" på sig, som de lätt kan byta ut beroende på av huset behövs till. 



Vi skulle egentligen stannat och kollat på Blue Bells Town från Hart of Dixie, men de spelade in då, så vi fick inte gå in på området. Vår fantastiska guide är lika starstruck som alla oss andra och älskar att se kändisar och tog med oss in i ett hus, där vi hängde i fönstret och smygkikade på inspelningen ! He was simpley the best. 



Star Waggons, stjärnornas vagnar med smink osv. VI åker faktiskt runt på en arbetsplats. 

Oscars statyn !!!




The Great Gatsby Bilen !!! 






Vi satt i F.R.I.E.N.D.S soffan !!!!!!!! Inte en enda scen i vänner är inspelat i New York. De lämnade bara studion när de spelade in i Las Vegas och någon mer stans som jag inte kommer ihåg.




 


Älskade Ellen ! Men hon hade tyvärr nte kommit till jobbet än när vi var där. Vissa dagar visar de faktiskt hennes studio ! Sånt kan man kolla upp, sedan är det GRATIS att gå på inspelningar av olika tvshower som Big Bang Theory och Two and a Half men. 





Trappan i bland annat den sista Batman filmen då mannen med masken tagit över staden. 


Blue Belle, från Hart of Dixie



En bro de använder sig av om de ska spela in scener så de ser ut att vara i Chicago. 



Hit in fick vi inte ta med kamerna. Ett museum med alla kostymer från storfilmer som Stålmannen, Harry Potter och The Great Gatsby. Det var så häftigt att se ! Vilket arbete med alla kostymer. 




Här på trappan satt Carrie från Sex And The City och rökte, när hon var i LA i ett av avsnitten. 


Här skedde den världskända kyssen mellan Spindelmannen och Mary Jane. 

Vi åkte sedan vidare till Walk of Fame på Hollywood Blvd. Jag blev lurad direkt jag kom ut på gatan och betala för en rappar CD-skriva. Så mina vänner, håll händerna i fickorna och ta inte emot något som lämnas fram till er !



Elinor och jag stötte på en ung tourguide som gav oss havla priset på guidad tur i Hollywood, och även få se kändisarnas hus !! Vi betalade 200 kr, fett värt ! eftersom det skulle egentligen kostat de dubbla, men le, säg att ni är svenska, är singlar och att ni kommer & fester på clubben, så kan ni får ner priset. Sedan dök vi inte upp på clubben, men vi fick iallafall touren, mowhaha ! 



Den här plasten har de felsta serr på film, en klassiker, Pretty Women !! Det är här Julia Roberts bor, och Richard Gere klättrade upp för brandstegen med rosor. Ah, fantastisk film !! 



Här är första kändis huset ! Tillhörande Justin Bieber, Båda husen är hans, men en "väg/uppfart" mellan. Snacka om att go big ! 




Kändis hus, kommer dock ej ihåg vem.

 
 
Angelina  Jolie och Brad Pitts hus:


Kim Kardashian och Kanyes hus:



Katy Perrys hus:


Lady Gagas hus:



Kändis hus, glömt vem som bor där..



Madonnas hus: 


Beyonce och Jay-Zs hus: 



Whitney Houstons hus:


Porten som Michael Jackssons livlösa kropp färdades utfrån sitt hem när han tragiskt dog. Michael Jackssons hem: 



Kändisars hus, glömt vem dock.. 



Fresh Prince of Bell Air huset



Kändis hus: 



Julia Roberts hus:



Arnold Schwareneggers hus: 



Kändis hus:



Grinden upp till Playboy Masion:


En del av taket till Playboy Masion:



kändis hus:



Jonny Depps hus: 







Badgley Mischka på Rodeo Drive sågs i Pretty Woman. Då Julia Roberts blir nekad att handla kläder i butiken.

Fängelse där både Paris Hilton och Lindsay Lohan har spenderat några timmar. 



 

Steven Spielbergs hus på toppen, användes även som Iron Mans hus i filmerna. 


Tillbaka till Walk of Fame.



På kvällen åkte vi limobuss med fribar till vårt systerhostel i Hollywood. Där väntade partaj, öppenbar och stå hej innan hostlet festade vidare in på småtimmarna på klubben Boulevard 3. 
 

Kommentera här: